Back to All Events

Infomöte om EWTN Nordic: Katolsk TV i Sverige – Övre Salen

Välkommen till infomöte om EWTN Nordic: Katolsk TV i Sverige

www.ewtn.se

 

Programchef Clemens Cavallin kommer informera om den nystartade webtvkanalen EWTN Nordic som är en del av EWTN, Eternal World Televsion Network, världens största religiösa TV nätverk som grundades av en nunna, Moder Angelica, år 1981 i de amerikanska sydstaterna i en enkel garagestudio. Kanalen finns numera i många länder och nu för första gången i Norden.

Huvuddelen av programmen på EWTN Nordic är engelskspråkiga program textade på svenska, men ambitionen är att producera egna program som skildrar en nordisk katolsk verklighet genom bland annat intervjuer, bevakning av händelser och sändningar från mässor.

Då vi är en grupp lekmän som börjat i liten skala med endast ideella insatser så kanske också du kan var med och bidra. Till exempel behövs alltid hjälp med översättning från olika språk till svenska. Eller du kanske redan jobbar med film, ljud eller ljus.

Ta gärna en titt på vår videosida innan mötet, www.ewtn.se

Varmt välkomna till Övre Salen i Församlingshemmet, vån 2.

Earlier Event: November 14
Vokalensemblen körövning JPII körsal
Later Event: November 16
Tillbedjan